Haftalık Uygulama Tavsiyesi #6: Haydi Yarışalım


Bir Cumartesi günü daha #dijitaller olarak sizlerleyiz. Bu bölümümüzde bir günlük uygulamasını ve bir de retro yılları yad eden araba yarışını sizlere tanıtıyoruz.

Horizon Chase – World Tour

Bu bölümümüzde de yarış oyunlarını sevenlere hitap edelim dedik. Günümüzdeki yarış oyunları grafikler gerçekçi olacak diye kendini parçalarken, Horizon Chase bizleri eski günlere götürmeyi tercih etmiş. E iyi de yapmış.
Oyun aslında klasik bir yarış oyunu denilebilir. Güzel müzikleri, retro grafikleri, biraz arcade’e kaymasıyla bizlerin ve çoğu inceleyenin/deneyenin kalbini kazanmış ve bir çok ödül almış.

Grid Diary

Bu haftaki uygulamamız da geçen haftaki gibi iOS’e özel oldu gibi ama sizlerle farklı tarzda bir uygulama paylaşmak istedim. Grid Diary, adından da anlaşıldığı gibi bir günlük uygulaması. Ama gününüzü belirli sorularla anlatmanızı istiyor. Şöyle ki bugün başına gelen ilginç olay gibi sorularla sizlerden de kısa cevaplar bekliyor. Bu soruları ve sayısını siz beliyor ve cevabını kutunun içine yazıyorsunuz. Uygulama İngilizce. Dolayısıyla da sorular da İngilizce. Ancak bunu İngilizce öğrenirken öğretmenlerin “günlük tutun” sözüyle özdeşleştirebilir ve size faydalı bir hale çevirebilirsiniz.
Uygulama bedava ancak premium özelliği sunuyor. Alıp almamak size kalmış. Bence almadan da kullanılabilir.


Paylaştığımız uygulamalarla ilgili fikirlerinizi ve uygulama tavsiyelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederiz 🙂


0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir