LG G4 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesinin İncelemesi


Merhabalar,
Biliyorsunuz LG tarafından G4’e ikinci kez Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunuldu. İlk güncellemeyi yapanlar batarya konusunda ve kronik hatalardan dolayı oldukça şikayet etmişlerdi. 2016‘ın ilk günlerinde G4’e yeniden Android 6.0 geldi. Bu güncelleme ile birlikte, ilk güncellemede yaşanan sorunların düzeltildiği idda edildi. Ayrıca batarya konusunda ciddi geliştirmelerin yapıldığı eklendi. Bunun üzerine bizde güncellemeyi yaptık ve sizler için kullanıcı deneyimini içeren bir video hazırlamak istedik. Hepinize keyifli seyirler dileriz.


11 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Merhaba ben şuan Samsung s5 mini kullanıyorum. Ama yeni bir telefon alacağım. Hangisi daha iyi olur sizce lg g4 mü iPhone 5s mi? G4’et ki sorunların düzelttiğine göre g4 daha mı mantıklı?

    1. Merhaba, LG G4’te Marshmallow güncellemesi hala sorunlu durumda. Güncelleme yapmayanlar çok daha iyi bir kullanım deneyimi elde ediyor. Ek olarak iPhone 5S geçerliliğini koruyor ancak 6S serisinin çıkması onunda miladını doldurduğu anlamına geliyor. Ancak alınıp 1 yıl kullanılabilir. 22 Şubat civarında firmalar yeni modellerini duyuracak. Biraz bekleyin isterseniz veya Galaxy S6 ve iPhone 6 serisine bir göz atın. İyi günler.

  2. abi lg g4 kullanıcısıyım 6.0 a otomatik güncelleme geldi telime daha güncellemedim lg servisini aradım hala düzelmedi dediler napayım ben

    1. Tam kararlı sürüm çıkana kadar bekleyin. Sorun yaşayanların sayısı bayağı fazla.

  3. LG G4 ü yeni aldım,güncelleme yapmak istiyorum fakat EN UFAK tekleme dahi olsa acaip sinirimi bozar,bunun olmasından korktuğum için hala 5.1 de sürümüm.Sonuçta geri dönüş de olmuyor.Sizce ne yapmalıyım?Güncellemeler telefonda teklemelere veya yavaşlamalara sebep oluyor mu?(Gerekten en ufak teklemeye bile takılıyorum)

    1. Genelde güncellemeler iyileştirir hataları ama LG bu güncellemede çok sorun yaşadı. 5.1’de kalın şimdilik.

    2. peki ne zaman içim rahat bir biçimde güncelleme yaparım?Düzelmeden nasıl haberim olur?

    3. Benim kullanmakta olduğum sürüm 20d sürümü. Bende bir problem yok fakat bazı kullanıcılarda ciddi batarya sorunlar var. Kesin bir şey söylenemiyor bu yüzden.

  4. Lg g4 cihazıma her gün 20 C sürümü yükle uyarısı alıyorum
    Ama cihazımı guncellemekten korkuyorum
    Cihazım şu an 5.1
    Tavsiyeniz nedir Telefonuma 20 C yazılımını yüklesem mi
    Bu Yazılımi yükledikten sonra büyük bir sorun yasar miyim