Microsoft, kurum ve kuruluşların kullanmaya devam ettiği Internet Explorer 8,9 ve 10’un fişini çekmeye hazırlanıyor. Bir kesimi internete bağlayan bu sürümler yakın bir tarih içerisinde tozlu raflardaki yerini alacak.
12 Ocak‘tan itibaren Internet Explorer 8,9 ve 10’u emekliye ayıracak olan Microsoft, bundan böyle bu sürümlere herhangi bir yazılımsal destekte de bulunmayacak. Son sürüm olan Internet Explorer 11 ise şimdilik Windows 7,8.1 ve 20 için destek görmeye devam edecek.
Microsoft, bu sürümleri kullanan kişilere kısaca daha modern IE’ye geç demek istiyor. Tabi IE’den kesilen desteğin başka bir boyutu da Edge tarayıcı. Microsfot, çiçeği burnunda Edge tarayıcısına daha fazla destek vermek ve onu daha modern hale getirmek istiyor. (Kendine iyi bak IE, seni özlemeyeceğiz)
Microsoft, Internet Explorer 8,9 ve 10'un Fişini Çekiyor!

0 Yorum