5300 mAh Kapasiteli Bluboo X550


Günümüz akıllı telefonlarında ki en büyük eksiğinin batarya olması aşikar. Tepe modeller artık bir günü rahat çıkarabiliyor olsalar da daha alt modeller de günü tamamlamak için bir iki ayar kısmak gerekiyor. Firmalar genelde donanımların güç tüketimini azaltarak bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Çinli Bluboo firması ise telefona devasa kapasiteli bir batarya koyarak sorunu çözmeyi hedefliyor. Firmanın 18-21 Nisan‘da tanıtacağı X550 adlı cihazı tamı tamına 5300 mAh batarya gücüne sahip olacak.
X550-2
Model hakkında tüm bilgileri vermeyen firma ayrıca telefonda MediaTek‘in MT6735 yongasının bulunacağını ve 4G desteğininde olacağını söyledi. 64-bit yapıda olan işlemciye sahip olan model Android 5.0 ile desteklenecek ve gerçek bir 64-bit deneyimi sunacak. Devasa bataryası dışında ekstra güç tasarrufu modunun da olacak olması bizleri şarj derdinden kurtaracak gibi duruyor. Açıklama ile birlikte paylaşılan görsellere baktığımızda ince çerçeveler gözümüzü çekiyor. Yüksek bataryasına göre de çok fazla kalın görünmediğini de söyleyelim. Fiyat konusunda bir bilgi verilmemiş fakat dediğimiz gibi 18-21 Nisan aralığında ürünün tanıtımıyla beraber tüm detayları da paylaşılır.


Teknolojiyi ve popüler kültürü takip etmeyi sever, onlar hakkında yazmayı daha çok sever. Ayrıca sizden gelen soruları da cevaplamaktan hoşnut kalır; [email protected] twitter.com/MtnAKPINAR

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir