6250 mAh Bataryalı Telefon


Çinlilerin yükselişi mobil pazarda hız kesmeden devam ediyor. Rekabetçi ve kaliteli cihazlar üretmeye başlayan Çinli üreticiler büyüklerin masasından yemeklerini çalmaya başladı bile. Özellikler geliştirdiği telefonlara koyduğu devasa bataryalar ile dikkat çeken Doogee firması 6250 mAh kapasite sunan HomTom modelini Eylül ayında çıkarmayı planlıyor.
Devasa batarya telefonun kasa kalınlığı hakkında merak uyandırıyor ama çok fazla kalın değil. 9.9mm kasa kalınlığı olan model rakiplerine göre bence çok başarılı. Zenfone 2, HTC One M9, OnePlus 2 cihazlarıda neredeyse aynı kasa kalınlıklarına sahipler ancak HomTom’un yarısı kadar pile sahipler.
Doogee-HomTom-HT6-With-Huge-Battery-Launched-2
Sloganı ‘Daha fazla güç, daha uzun ömürlü” olan model 5.5” 720p ekrana, 4 çekirdekli(4xCortex-A53) 4G LTE destekli MediaTek MT6735 işlemcisine ve Mali-T720 grafik birimine ve PumpExpress ile 30 dakikada %75 dolan 6250 mAh bataryaya sahip olacak. Kamera tarafında ise Sony imzalı arkada 13MP, ön yüzde ise 5MP çözünürlüğünde kamera kullanılacak. Telefonun depolama alanı 16GB. Bu özellikler dışında fazla bir bilgi bulunmuyor. Yeni bilgiler çıktıkça sizleri bilgilendireceğiz.


Teknolojiyi ve popüler kültürü takip etmeyi sever, onlar hakkında yazmayı daha çok sever. Ayrıca sizden gelen soruları da cevaplamaktan hoşnut kalır; [email protected] twitter.com/MtnAKPINAR

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir